Empresa

Previous Next

El compromís d'una marca

CarnsB és una empresa familiar consolidada en el sector de la comercialització majorista de productes carnis.

Situada a Mercabarna, Barcelona, ​​va iniciar les seves activitats de comercialització de vedelles en la dècada de 1950, amb la primera generació de la família, representada per José Maria Bigorda Alberni. Des de llavors, el seu progrés i expansió han estat contínues.

En l'actualitat, l'empresa comercialitza productes carnis de tota mena. Comercialitzem el esquarterat de vedell (davanter, faldilla, llom i bola), xais, cabrits, poltres, porcs i carn blanca de procedència nacional i forana, així com el producte filetejat i envasat fresc, al buit o congelat.

Gràcies a l'experiència acumulada, CarnsB està especialitzada en la selecció i comercialització de carn de vedella d'alta qualitat. Comercialitzem vedell de color i pinto (molt apreciat a Catalunya) i vedella pinta i de color. El compromís per la qualitat de CarnsB ha estat reconegut per la Generalitat de Catalunya, que ha atorgat el distintiu de marca de qualitat certificada a la marca propietat de CarnsB 'Moixina, vedella de confiança'.

A més de carn en fresc, CarnsB comercialitza carn de vedella, xai o porc filetejada a gramatge, congelada i envasada en caixes de 4 kg, sota la marca Suprem. També disposem de carns aptes per a la comunitat musulmana.

 

Veure política de qualitat

 

 


L'any 2000, CarnsB va comprar el total de les accions de l'empresa Ibercarns i es va situar en el magatzem propietat d'aquesta última. En l'actualitat, comercialitzem productes carnis sota la marca Ibercarns per raons històriques.

Contactar

: 14 + 14 =

SERVEI AL CLIENT   El nostre equip de comercials l'atendrà davant de qualsevol sol·licitud:  (+34) 93 336 40 40

CARNS B

CarnsB és una empresa familiar consolidada en el sector de la comercialització majorista de productes carnis. Situada a Mercabarna, Barcelona, va iniciar les seves activitats de comercialització de vedelles en la dècada de 1950, amb la primera generació de la família Bigordà, des de llavors, el seu progrés i expansió han estat contínues. En l'actualitat, l'empresa comercialitza productes carnis de tota mena. Comercialitzem el esquarterat de vedell (davanter, faldilla, llom i bola), xais, cabrits, poltres, porcs i carn blanca de procedència nacional i forana, així com el producte filetejat i envasat fresc, al buit o congelat.

Newsletter

Registra't a la newsletter i no et perdis les nostres novetats i ofertes