Compromís de qualitat

L'objectiu principal d'CarnsB és proporcionar als nostres clients productes carnis en què poder confiar. Per això apliquem els requisits de la norma IFS.
Veure política de qualitat

Moixina, vedella de confiança

Moixina, vedella de confiança, és la marca de qualitat de CarnsB, certificada per la Generalitat de Catalunya.
Veure web Moixina

Servei al restaurador

CarnsB adapta els productes carnis a les necessitats dels professionals de la restauració. Carn de vedella, bou, cavall o porc. Filetejats al gust. Envasats al buit o en safata. I una àmplia gamma d'elaborats.

Més de 50 anys al sector carni

CarnsB proveeix de carn de qualitat al mercat nacional i a l'internacional

Des de la nostra principal seu comercial a Mercabarna (Barcelona), servim productes carnis de primera qualitat al mercat nacional i l'internacional.

L'any 2000, CarnsB va comprar totes les accions de l'empresa Ibercarns. En l'actualitat, comercialitzem productes carnis sota la marca Ibercarns per raons històriques.

Àmplia gamma de productes

Som especialistes en boví, caprí, equí i porcí de la més alta qualitat.

Seleccionem carn de vedella d'alta qualitat de diverses classes i races: vedell (mascle) i vedella (femella), de color i pinta (frisona). També importem carns amb qualitat reconeguda mundialment, com la vedella Wagyu (Uruguai) i Nebraska (USA), i el xai criat en grans extensions de la Patagònia i de les zones australs.

Sacrifiquem i servim canals de xai i cabrit d'origen nacional. També comercialitzem els quarts, cuixes, esquena i drap amb o sense pit i coll.

Sacrifiquem gènere equí (cavall i poltre) cada setmana per vendre mitges canals o quarts de les mateixes. D'origen nacional i de la més alta qualitat.

Productes carnis de qualitat

Tots els productes carnis que comercialitza CarnsB segueixen un estricte sistema de traçabilitat que permet controlar tot el procés de cada cap de bestiar, des del seu naixement fins que arriba als nostres clients. Per portar aquest control, s'introdueixen a la base de dades de l'empresa CarnsB, les dades referents a cada canal:

 • Nombre de canal
 • Data de naixement
 • Data de sacrifici
 • Nombre de R.G.S. de l'escorxador
 • Albarà de proveïdor

A més d'aquesta informació se li assigna un número de lot, que es manté durant l'especejament i queda reflectit en l'etiqueta, per identificar de forma ràpida i senzilla cadascuna de les peces un cop ja s'ha envasat per a la seva comercialització.

Aquesta etiqueta que porta el producte final conté les següents referències:

 • Raó social de l'empresa
 • Segell amb el número R.G.S.
 • Nom de referència
 • Nombre de R.G.S. del lloc de sacrifici
 • Nombre de R.G.S. de la sala d'especejament
 • Nombre de lot
 • Data d'envasament
 • Data de caducitat
1
0

Traçabilitat

Tots els productes carnis que comercialitza CarnsB segueixen un estricte sistema de traçabilitat que permet controlar tot el procés de cada cap de bestiar, des del seu naixement fins que arriba als nostres clients.

2
0

Sacrifici

Els caps de bestiar de CarnsB se sacrifiquen, en la seva major part, a l'Escorxador de Mercabarna. Posteriorment es traslladen, sempre en fred, a la nau de CarnsB, situada a pocs metres de l'Escorxador, al carrer Longitudinal 10, nº 60, de Mercabarna.

FLOTA PRÒPIA

La nostra flota de camions bitemperatura (refrigerat / congelat) li garanteix el lliurament en el termini acordat conservant tota la qualitat dels nostres productes.

Un complet seguiment logístic ens permet complir amb els terminis previstos. La satisfacció del client és la nostra major preocupació, per això el nostre equip comercial es troba a la seva disposició, per a qualsevol dubte que li pugui sorgir.

SERVEI AL CLIENT   El nostre equip de comercials l'atendrà davant de qualsevol sol·licitud:  (+34) 93 336 40 40

CARNS B

CarnsB és una empresa familiar consolidada en el sector de la comercialització majorista de productes carnis. Situada a Mercabarna, Barcelona, va iniciar les seves activitats de comercialització de vedelles en la dècada de 1950, amb la primera generació de la família Bigordà, des de llavors, el seu progrés i expansió han estat contínues. En l'actualitat, l'empresa comercialitza productes carnis de tota mena. Comercialitzem el esquarterat de vedell (davanter, faldilla, llom i bola), xais, cabrits, poltres, porcs i carn blanca de procedència nacional i forana, així com el producte filetejat i envasat fresc, al buit o congelat.

Newsletter

Registra't a la newsletter i no et perdis les nostres novetats i ofertes